fredag den 12. juli 2013

Min barndomsgade....

Efter en laaang pause er jeg atter tilbage i blogland. Familien har haft en hård tid - vi ryster og børster os stadig, men nu er der lys for enden af tunnelen og det trængte vi til.
Jeg har ikke haft det store overskud til noget som helst kreativt, men to ugers ferie - nu med sol og varme - har gjort underværker og jeg er tilbage med hæklenålen igen. 

Idag har været en tur tilbage i barndommens minder - mere præcist hos min mormor. 

Vi flyttede jo til et hus med en større have - og nu høster vi frugterne/bærerne og tankerne går tilbage til mormors køkkenhave.


Jordbær var der også i haven - her serveret i mormors gamle skål. 


Min mormor var en rigtig hækledame og da jeg så denne opskrift, måtte jeg bare gøre hende kunsten efter. Jeg husker mormor hæklede kaffeservietter og det var lige denne opskrift. De er nu på vej til at blive en lille gave til min kusine Lisbeth, der forhåbentlig vil mindes mormor - der egentlig var hendes farmor. Opskriften på servietterne fandt jeg hos Karen Klarbæks Verden Her
Jeg regner med at hækle et par små køkkenhåndklæder - et i gult og et i gråt, jeg håber at de bliver rigtig fine og alt imens mindes jeg gamle mormor. 

1 kommentar:

  1. Hvor dejligt at du er tilbage i blogland. Skønt indlæg med dejlige bær, smuk skål og skønt hækleri.
    Tusind tak for sidst, det var så hyggeligt.
    Knus

    SvarSlet